JEF festival zoekt kinderjury

  • 10/11/2017

JEF is zoek naar een nieuwe kinderjury voor het JEF festival 2018. Net zoals elk jaar zal de jury in Antwerpen en Brugge bij elkaar komen en dit tijdens de krokusvakantie (10 t/m 18 februari 2018). De kinderjury komt voor het eerst samen op 4 februari, tijdens de opening van het festival. Hou dus alvast deze data vrij!

Wie zoeken we?

Is film kijken je favoriete bezigheid? Kan je er ook wat over vertellen? Wil je meer bijleren over de productie van een film en ben je tussen 9 en 12 jaar? Dan ben jij perfect voor de kinderjury van het JEF festival.

Wat doet de kinderjury?

Het is belangrijk dat je de hele vakantie vrij bent; er staan namelijk van maandag tot vrijdag films op het programma. Je bekijkt als kinderjurylid 10  kortfilms en 10 langspeelfilms in competitie. Samen met de andere juryleden moet je de films beoordelen en de beste uitkiezen. Je leert films vanuit verschillende hoeken bekijken en deze films beoordelen als een echte filmkenner.

Selectie!

Na je inschrijving volgt er een selectieronde. Hier kom je alles te weten over de kinderjury en leren we elkaar beter kennen. De selectie van de kinderjury vindt plaats op zaterdagvoormiddag 6 januari 2018 in Antwerpen en zondagvoormiddag 7 januari 2018 in Brugge.

Lijkt dit jouw droomjob? Schrijf je snel in via dit formulier. Op 22 december ontvang je van ons een uitnodiging voor de selectie.