Kinderjury gezocht

JEF is elk jaar op zoek naar een nieuwe kinderjury voor het JEF festival. De jury komt in Antwerpen en Brugge bij elkaar tijdens de krokusvakantie (2 t/m 10 maart 2019). De kinderjury komt voor het eerst samen tijdens de opening van het festival.   

Wie zoeken we?

Is film kijken je favoriete bezigheid? Kan je er ook wat over vertellen? Wil je meer bijleren over de productie van een film en ben je tussen 9 en 12 jaar? Dan ben jij perfect voor de kinderjury van het JEF festival.

Wat doet de kinderjury?

Het is belangrijk dat je de hele vakantie vrij bent; er staan namelijk van maandag tot vrijdag films op het programma. Je bekijkt als kinderjurylid 10  kortfilms en 10 langspeelfilms in competitie. Samen met de andere juryleden moet je de films beoordelen en de beste uitkiezen. Je leert films vanuit verschillende hoeken bekijken en deze films beoordelen als een echte filmkenner.

Inschrijven!

Na je inschrijving volgt er een selectieronde. Hier kom je alles te weten over de kinderjury en leren we elkaar beter kennen. De selectie van de kinderjury vindt plaats tijdens de kerstvakantie.
Lijkt dit jouw droomjob? Schrijf je snel in via dit formulier (afgesloten voor 2018). Daarna ontvang je van ons een uitnodiging voor de selectie. 

Inschrijvingen zijn afgesloten voor de kinderjury 2018. Hou deze pagina in de gaten voor de start van de inschrijvingen 2019!