JEF vrijwilligers

Ben je gepassioneerd door film en heb je veel zin om een handje toe te steken? 
JEF is steeds op zoek naar gemotiveerde jongeren vanaf 16 jaar die willen experimenteren met film en alles wat daarbij komt kijken, samen met leeftijdsgenoten met dezelfde interesses. Zowel in Antwerpen als in Brugge kunnen we sinds jaren rekenen op een grote groep vrijwilligers die onze organisatie nieuw leven in blazen.

Schrijf je in als vrijwilliger!

Onze vrijwilligers kunnen verschillende taken opnemen. Vooral tijdens het JEF  festival in de krokusvakantie zijn er eindeloos veel mogelijkheden. Zo kan je het publiek begeleiden naar activiteiten, tickets controleren, productionele hulp bieden bij het opbouwen en afbreken van de festivallocaties, kinderen rondleiden in het medialab, films inleiden en interviews met filmmakers in goede banen leiden, foto‚Äôs en reportages maken, workshops begeleiden,... Kortom: je kan al je talenten bij JEF verder ontwikkelen. We bekijken samen waar je goed in bent en waar je graag in wil groeien. We zoeken steeds het meest geschikte takenpakket op jouw maat. 

Download hier binnenkort de JEF survivalgids. Heb je nog vragen over vrijwilligen? Neem dan contact op met vrijwilligerscoördinator Karo (karo@jeugdfilm.be).

Levensweg

Je kan als vrijwilliger niet enkel doen waar je goed in bent, maar je mag ook groeien in vaardigheden die je nog niet onder de knie hebt. Kan je bijvoorbeeld supergoed teksten schrijven, maar voor een grote groep spreken durf je nog niet, en je wil het graag leren? Geef dan je eerste inleidingen samen met andere vrijwilligers en leer van elkaar.

Zo kan je bij JEF starten als kinderjurylid, maar evengoed als jonge programmator, vrijwilliger worden, zelf films maken, aan workshops deelnemen, ze begeleiden als freelancer,... Kortom: de JEF levensweg ligt helemaal open!